En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında esirgeme katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Mono blok beden örgüsı kısım sistemi veya panik bar sisteminin kilidin sineinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın şık standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını tayin etmek ciğerin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil yürütmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Dokumada kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna düzenınmasında önemli bir rol oynar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi de rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolayca açılabilmektedir.

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, Yangın kapısı istanbul yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların öteki katlara geçişini çelmek yahut muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü mürtefi nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page