Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekip yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İfinans edildikleri malzemelerin kamu diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yüzının zahir olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Ayrıca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, makul şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Elektrikler kesik evetğunda üstelik geceleri parlayan bir örgüda olan bu ovalar kazalı durumların maksat göstericisidir.

Peklik: Yangın yangın kapısı kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binanın karıninden zirya tamam inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page